• Om Hotell Hellsten Stockholm
  • Om Hotell Hellsten Stockholm
  • Om Hotell Hellsten Stockholm
  • Om Hotell Hellsten Stockholm

VÄLKOMMEN TILL HELLSTEN

Med Hotel Hellsten vill vi skapa en kosmopolitisk hotellatmosfär som tar tillvara gästernas intresse på ett personligt sätt. Vi vill skapa en fysisk omgivning som är annorlunda och mjuk med starka och harmoniska färger, och som är en upplevelse med spännande inredning i form av föremål och möbler, antika och nya, från Europa, Asien, Arabien och Afrika.

Vi vill att hotellet skall erbjuda en omgivning, som strålar harmoni och positiv atmosfär. Därför är det centralt för alla som arbetar på Hotel Hellsten att ha gästen och dess behov i fokus.

Vår vision är att Hotel Hellsten skall vara en mötesplats för resande från många olika konstnärliga inriktningar, och även ett hem där stressade affärsmän kan jobba effektivt alltmedan de njuter av en avslappnad och inspirerande omgivning.

Hotel Hellsten är beläget i ett hus från 1898 på Luntmakargatan som ligger parallellt med Sveavägen, Stockholms enda boulevardgata.
Hotellet ligger endast hundrafemtio meter från Rådmansgatans tunnelbana. Detta är mitt i hjärtat av Stockholm med promenadavstånd till allt i Stockholm city och Gamla Stan. Luntmakargatan är en lugn gata vilket gör platsen idealisk för ett hotell.
Hotel Hellsten har en bar i kolonial stil, en inglasad frukostmatsal och ett flertal konferens- och mötesrum. Bastu finns i ett par rum och en gemensam bastu i relaxavdelningen som kan bokas i receptionen. Ett gym med ett par löpband, en cross bar och ett antal andra maskiner skvallrar om det klassiska gym som en gång befolkade hela huset.

Mat är viktigt i Stockholm. Det finns bra restauranger överallt. Över femtio restauranger finns i de närmaste tio kvarteren. En av dem rankade som nummer 71 i världen, men det finns även budgetrestauranger. Många olika länders kök finns representerade här, förutom svenska finns engelska, franska, italienska, kubanska, iranska, libanesiska samt åtta olika asiatiska kök på själva Luntmakargatan.

Som stamgäst på Hotel Hellsten erbjuder vi dig att gå med i vårt stamgästprogram. Då får du möjlighet att få bonus på dina hotell-övernattningar! För mer info fråga gärna våra receptionister vid nästa incheck.